Over mij

Ik ben Sahrona, het gezicht achter Bio Skinzone. Ik woon samen met mijn zoontje (2017) en mijn man in Castricum aan zee. Al heel wat jaren gediplomeerd schoonheidsspecialiste met veel passie voor het vak, vooral als het gaat om natuurlijke huidverbetering door middel van organic, vegan & plantbased skincare. Het belang daarvan, en wat het voor je kan betekenen deel ik graag met iedereen. Naast natuurlijke huidverzorging heb ik een liefde voor de maan, edelstenen, persoonlijke ontwikkeling, alles wat te maken heeft met energie, en over de wet van aantrekkingskracht kan ik uren praten. Het is daarom ook niet voor niets dat ik in opleiding ben tot holistisch therapeut, en mijn bezig ben met mijn Reiki master. In de afgelopen jaren heb ik ook mijn studie voor kruidengeneeskunde, aromatherapeut en bach bloesem therapeut afgerond.

De holistische visie pas ik ook toe in mijn werk, het is een zeer groot onderdeel die ik in al mijn adviezen verwerk. Ik kijk namelijk bij huidproblemen altijd verder dan alleen een goede crème, of alleen een ander ritueel. Het gaat namelijk veel verder dan dat, er is namelijk een mogelijkheid dat jouw huidprobleem een andere oorzaak heeft, zoals een bepaalde emotionele blokkade, een orgaan die niet goed zijn werk kan doen, tekorten, verkeerde voeding, of misschien wel de levensstijl. Ondanks dat een van deze onderdelen de oorzaak kan zijn van een huidprobleem, blijft een natuurlijke, biologische verzorging van de huid cruciaal. Er zijn onwijs veel merken(95%), die schadelijke ingrediënten in hun (huid)verzorging verwerken. Dit komt uiteindelijk in je bloedbaan terecht en dat heeft weer een uitwerking op je organen. Daarom heb daar mijn missie gemaakt, om iedereen bewust te maken van natuurlijke huidverzorging, de ingrediënten (dus ook ‘the bad ones’), en de holistische visie achter huidproblemen.

Op deze webshop heb ik alle producten geplaatst waar ik verliefd op ben, producten die én goed zijn voor het lichaam (en dus huid),  maar ook voor de dieren & het milieu. Ik heb alle ingrediënten een voor een gescreend, zodat jij dat niet meer hoeft te doen, en zorgeloos kunt shoppen.

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen of wil je graag een gratis holistisch huidadvies? Stuur gerust een e-mail naar info@bioskinzone.nl