Esse probiotic skincare

ESSE probiotic skincare

Esse is een Zuid Afrikaanse productlijn en zij zien geen enkele reden om chemicaliën te gebruiken om de huid te verbeteren, de natuur biedt ons namelijk alle actieve ingrediënten die we nodig hebben. Esse is voor mensen die effectieve, gezonde en natuurlijke producten willen die hun huid net zo veel beschermen als het milieu. Ze hebben een lange termijn visie op een gezonde huid en maken geen offers voor korte-termijn resultaten. De unieke natuurlijke conserveermiddelen zorgen ervoor dat de producten biologisch afbreekbaar zijn en vrij van parabenen, petrochemicaliën, synthetische geuren en synthetische kleurstoffen. Esse was in staat om levende, gezonde bacteriën toe te voegen aan huidverzorgingsproducten zonder consequenties op het gebied van houdbaarheid. Hiermee heeft Esse een absolute wereldprimeur. Esse ontwikkelt huid-verbeterende skincare producten van 100% plantaardige, pure ingrediënten zonder schadelijke toevoegingen.

Ze besteden aandacht aan de impact die hun bedrijfsactiviteiten op de wereld en om hun heen hebben. Esse is geaccrediteerd door de stichting proefdiervrij en goedgekeurd door de Vegan Society. Ze zijn gecertificeerd biologisch door Ecocert Frankrijk en geaccrediteerd door PhytoTrade Afrika en ondersteunt de Fair Trade-beweging. Ze zijn bijna klimaatneutraal en zijn betrokken bij het onderzoek naar alternatieve brandstof. Esse steunt eerlijke handel en lokale bronnen waar mogelijk en is geaccrediteerd partner van PhytoTrade Africa. Deze organisatie maakt zich sterk voor een betere levensstandaard en economische groei voor de bevolking in Afrika.

WEBSITE ESSE ORGANIC SKINCARE

Africa Organics

Africa Organics is het zusje van de Skincare lijn, Esse probiotic skincare. Africa Organics heeft een hele fijne lijn aan heerlijk ruikende haar en body producten die compleet vrij zijn van sulfaten, minerale olien, parabenen, petrochemische stoffen, Phenoxyethanol, PEG’s,silicones, dierlijke grondstoffen, propyleenglycol en andere chemische stoffen die schadelijk zijn voor haar/huid en lichaam.
De producten zijn op basis van krachtige en biologische Afrikaanse grondstoffen zoals Baobab, Marula & Mongongo. De collectie van Africa Organics bevat shampoo’s, conditioners, bodywash & lotions, en alle producten zijn ook geschikt voor kinderen, juist omdat de ingrediënten zo zuiver zijn. Africa Organics is net als Esse Probiotic Skincare ontworpen door Trevor. Trevor is een wetenschapper  die per toeval ontdekte wat bepaalde planten en vruchten uit Zuid Africa voor goede invloed hadden op de huid. Vanuit daar is hij Esse Probiotic Skincare gestart en als gevolg ook de hair en body lijn van Africa organics. Africa Organics is goedgekeurd door Phytotrade Africa, PETA & de vegan society, en is gecertificeerd door Ecocert.

 

We love the planet Deodorant

De crèmedeodorant van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet.

We Love The Planet deodorants zijn verkrijgbaar in zes verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen en hebben een inhoud van 48 gram.

Al deze producten worden met grote zorg voor de natuur geproduceerd, maar het verwennen van jou wordt natuurlijk ook niet vergeten. Luxe, comfort en natuur gaan namelijk prima hand in hand.