Huidtype vs. Huidconditie

Allereerst maken we een onderscheid tussen een huidtype en een huidconditie. Aan een huidtype kan je helaas niets veranderen, hier ben je mee geboren. Geen zorgen, door middel van het gebruik van goede producten verbeter je de minder fijne dingen van jouw huidtype wel! Een huidconditie kan per moment verschillen; hoe is jouw voedingspatroon, hoeveel stress heb je en is het bijvoorbeeld guur weer?  Hier kan je jouw verzorgingsproducten op aan passen.

Als Holistisch en natuurlijk schoonheidsspecialiste hoort bij mijn huidadvies altijd: Kun je het niet eten, smeer het dan niet! Om je daarmee te kunnen helpen en richting te geven heb ik een Badkamer Detox voor je gemaakt waarin je duidelijk kunt zien welke ingrediënten schadelijk zijn voor je huid en je dus beter kunt ontwijken. Ben jij klaar voor een Badkamer Detox? Klik dan HIER

Wil jij graag huidverzorgingsproducten die bij jouw huidtype en -conditie passen, maar weet je niet wat jouw huidtype/conditie is? Stuur mij dan gerust een email naar info@bioskinzone.nl  en dan help ik je graag verder!

Kies hier jouw huidtype:

huidadvies vette huid     normale huid huidadvies     huidadvies droge huid

Kies hier jouw huidconditie:

vochtarm huidconditie     couperose huidconditie     verouderd huidconditie

gevoelig huidconditie     rosacea huidconditie     pigmentatie huidconditie

acne huidconditie     eczeem huidconditie     sos hulp huidprobleem