Filosofie

Wanneer je Bio Skinzone letterlijk vertaald, staat er Biologisch huidgebied. En dat is precies waar ik voor sta. Een gebied waar je zorgeloos je natuurlijke en vegan (huid)verzorging kunt bestellen. Een plek waarbij je persoonlijk advies kunt krijgen, en niet alle ingrediënten hoeft te screenen, want dat werk heb ik al voor je gedaan. Als schoonheidsspecialiste hoorde ik zo vaak van klanten dat het erg moeilijk is om één goede plek te vinden waarbij je niet nog alle ingrediënten hoeft na te lezen, waarvan je niet zeker weet of het wel echt werkt of iets voor je doet. Het heeft mij ook jaren gekost voordat ik de perfecte merken had gevonden, precies wist welk ingrediënten waarvoor wordt gebruikt en wat het doet. Met hoogwaardige huidverbetering hoog aan het vaandel, en al mijn kennis, heb ik daarom deze webshop ontwikkeld.

In alle jaren als schoonheidsspecialiste heb ik keer op keer bewijs gehad hoe belangrijk het is om natuurlijke producten te gebruiken, en hoeveel het voor je kan betekenen. Ik heb in alle jaren zoveel klanten van hun huidproblemen af geholpen, puur door middel van zuivere producten en goed advies & begeleiding. Ik voel een enorme passie om nog veel meer mensen te gaan helpen. 95% van de (huid)verzorgingsproducten die te koop zijn, bevatten slechte, hormoon verstorende en schadelijke ingrediënten zoals minerale oliën, parabenen, SLS, Phenoxyethanol, synthetische geur & kleurstoffen ect. Het heeft mij altijd zo enorm verbaasd dat dit überhaupt nog gebruikt mag worden na alle wetenschappelijke onderzoeken die hier naar gedaan zijn, en zelfs in sommige landen al strikt verboden zijn. Deze ingrediënten zorgen niet alleen dat de hele huid barrière wordt verstoord, maar kan ook veel invloed hebben op organen, weefsel en hormoonstelsel. Veel van deze ingrediënten tast tevens de huidflora aan, terwijl de huidflora (microbioom van de huid) zo belangrijk is voor het verbeteren en behouden van een gezonde huid. Er moet hier duidelijk verandering in komen, en dat doen we door middel van kleine stapjes. Die kleine stapjes wil ik samen met jou gaan zetten, door middel van het verspreiden van mijn kennis en jou het beste advies te kunnen geven. Je kunt op de website ook huidadvies vinden, en mocht je hier niet alleen uitkomen, mag je mij ten alle tijden e- mailen.

Tevens heeft Bio Skinzone een holistische kijk op de huid, dat betekend dat ik geloof dat mind- body en soul een geheel zijn en alles met elkaar in verbinding staat.  Wij als mens bestaan namelijk uit 5 niveaus : een fysiek niveau (lichaam), mentaal niveau (gedachten &  denkwijzen), emotioneel niveau (gevoelens en emoties), energetisch niveau (energie) en spiritueel niveau (de ziel). Huidproblemen kunnen namelijk ontstaan door bepaalde emoties,(huid) trauma’s, stress, een ongezonde levensstijl, en dus ook producten. Wist je bijvoorbeeld dat veel mensen met Couperose, verlangen naar erkenning, en een laag zelfbeeld, bekende emotionele blokkades zijn? Zo heeft elke huidconditie iets te vertellen over jou als persoon.

Via mijn website en kanalen zoals instagram en facebook deel ik mijn kennis met veel liefde. Wil jij je dus meer verdiepen in natuurlijke holistische huidverbetering? Kijk dan ook eens op mijn social media kanalen.

sahrona