Loading...
Over mij 2018-01-19T14:05:29+00:00

Over mij

Ik ben Sahrona de Gooijer-Schoenmaker, het gezicht achter Bio Skinzone. Al ruim 6 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste met veel ervaring en passie voor mijn vak. Na 3 jaar te hebben gewerkt voor  een city spa besloot ik dat het tijd was om voor mijzelf te beginnen. Mijn doel was om een eerlijke, klantgerichte & verantwoorde schoonheidssalon te beginnen. Geen onnodige en schadelijke ingrediënten in de (huid)verzorging én goed voor het milieu is hierbij altijd mijn uitgangspunt.

Ondanks dat ik al jaren in het bezit ben van mijn diploma, geloof ik dat je nooit uitgeleerd bent. Daarom volg ik nauw alle ontwikkelingen op het gebied van (natuurlijke) huidverbetering en ga ik regelmatig naar nieuwe cursussen of bijeenkomsten. Bio Skinzone is daarom altijd up-to-date wat zorgt voor het beste resultaat.

Uit ervaring weet ik dat je door middel van de juiste voeding, producten en behandelingen mooie resultaten kunt behalen. Ik ben daarom ook blij en trots om te mogen zeggen dat ik een grote tevreden klantenkring heb opgebouwd uit Castricum en omstreken. Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur gerust een e-mail naar info@bioskinzone.nl