Loading...
Merken 2019-03-19T14:44:33+00:00

Wij staan voor…

Bio Skinzone staat voor natuurlijke huidverbetering, rust en aandacht. We bieden de gezichtsbehandelingen per tijd aan, en in deze tijd passen we de hele behandeling aan op jouw huid(conditie).
Hieronder staan de merken uitgebreid beschreven.

Alle producten die wij verkopen zijn tevens te bestellen. Alle bestellingen in de gemeente Castricum zijn vrij van bezorgkosten. Alle bestellingen buiten de gemeente Castricum kosten €5.95 per bestelling. Bij elke bestelling ontvang je 2 samples naar keuze.

ESSE probiotic skincare

Esse is een Zuid Afrikaanse productlijn en zij zien geen enkele reden om chemicaliën te gebruiken om de huid te verbeteren, de natuur biedt ons namelijk alle actieve ingrediënten die we nodig hebben. Esse is voor mensen die effectieve, gezonde en natuurlijke producten willen die hun huid net zo veel beschermen als het milieu. Ze hebben een lange termijn visie op een gezonde huid en maken geen offers voor korte-termijn resultaten. De unieke natuurlijke conserveermiddelen zorgen ervoor dat de producten biologisch afbreekbaar zijn en vrij van parabenen, petrochemicaliën, synthetische geuren en synthetische kleurstoffen. Esse was in staat om levende, gezonde bacteriën toe te voegen aan huidverzorgingsproducten zonder consequenties op het gebied van houdbaarheid. Hiermee heeft Esse een absolute wereldprimeur. Esse ontwikkelt huid-verbeterende skincare producten van 100% plantaardige, pure ingrediënten zonder schadelijke toevoegingen.

Ze besteden aandacht aan de impact die hun bedrijfsactiviteiten op de wereld en om hun heen hebben. Esse is geaccrediteerd door de stichting proefdiervrij en goedgekeurd door de Vegan Society. Ze zijn gecertificeerd biologisch door Ecocert Frankrijk en geaccrediteerd door PhytoTrade Afrika en ondersteunt de Fair Trade-beweging. Ze zijn bijna klimaatneutraal en zijn betrokken bij het onderzoek naar alternatieve brandstof. Esse steunt eerlijke handel en lokale bronnen waar mogelijk en is geaccrediteerd partner van PhytoTrade Africa. Deze organisatie maakt zich sterk voor een betere levensstandaard en economische groei voor de bevolking in Afrika.

WEBSITE ESSE ORGANIC SKINCARE

We love the planet Deodorant

De crèmedeodorant van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet.

We Love The Planet deodorants zijn verkrijgbaar in zes verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen en hebben een inhoud van 48 gram.

Al deze producten worden met grote zorg voor de natuur geproduceerd, maar het verwennen van jou wordt natuurlijk ook niet vergeten. Luxe, comfort en natuur gaan namelijk prima hand in hand.

BOHO nagellak

Een van de meest natuurlijke nagelllakken die er bestaat.
De nagellakken van Boho zijn verrijkt met 67,5% tot 73,5% natuurlijke ingredienten, zodat ze zacht zijn voor je nagels en ze dus niet alleen van een prachtige, glanzende kleur voorzien, maar tegelijkertijd ook verzorgen.

De formule is sneldrogend en bevat bovendien een filter om verkleuring van de nagels te voorkomen. De 9-Free nagellakken van Boho zijn vrij van tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene, kamfer, styreen en benzophenone-1.

De 10-Free nagellaken van Boho zijn vrij van tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene, kamfer, styreen, colophony rosin en benzophenone-1.

De BOHO nagellakken zijn geschikt voor veganisten.
Boho nagellak kun je veilig gebruiken tijdens de zwangerschap.